Ugrás a fő tartalomra


Érzelmek


Az EFT azt tartja, hogy problémáink, betegségeink többségének oka lelki eredetű. Mivel test és lélek szoros összefüggésben van egymással, nagyon jó eredményt lehet elérni mind fizikai, mind lelki síkon, ha egyszerre foglalkozunk mindkettővel.
Azt mondják az EFT-re, hogy „az érzelmek akupunktúrája”, természetesen tű nélkül!
A pontok kopogtatásának hatására ugyanis érezhetően energikusabbá, könnyedebbé, nyugodtabbá válunk, érzelmeink felszabadulnak. Mindezt azzal érjük el, hogy helyre állítjuk a testben a zavartalan energiaáramlást.
Szent-Györgyi Albert az orvostudomány Nobel-díjasa már évtizedekkel ezelőtt leírta a következőket: „A sejt egy energiával hajtott gép. Ezért vizsgálhatjuk anyagként, de energiaként is. A miénket megelőző minden korábbi kultúrában, és gyógyító hagyományban a gyógyítást az energia mozgósításával valósították meg.” Az energia létét már a mai tudományos orvoslás is elismeri, hiszen az MRI, EKG, EEG vizsgálatoknál a műszerek az emberi test elektromágneses energiáit mérik. Sajnos gyógyításra még nem használják. Az EFT igen! Az ősi kínai energiagyógyító technikát ötvözi a legújabb biokémiai, agykutatási és sejtkutatási eredményekkel.
Nagy öröm számomra, hogy hívatásomban e csodálatos módszer adta technika segítségével rálátást nyújthatok vendégeim élethelyzeteire. És közösen dolgozhatunk a lehető legjobb megoldáson.
Szeretettel:
Barti Ildikó
Eft tanácsadó
Tel+ 36/ 30 95 00 336.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."