Ugrás a fő tartalomra

Ma egy esős szürke hétfőre ébredtünk, lehet, hogy hangulatod sem a legfényesebb sebaj! Van rá lehetőség, hogy átszínezd mindezt, hogy mivel?
Egy bögre finom teával :-) azt javaslom próbáld ki Te is.Már magam is kipróbáltam, a vitalitást is fokozó moringa teát mely feldobja a szürke napokat. A Moringa - Csodafa néven ismert - növény Ázsiában őshonos. 90 létfontosságú tápanyagot és 46 féle antioxidánst tartalmaz.
A Moringa egészégügyi hatásai
Energizáló hatása mellett a Moringa növény jó hatással van az immunrendszerre, a szív- és érrendszerre, gátolhatja az érelmeszesedést, hatékony gyógymód az ízületi gyulladások ellen. Stabilizálhatja a vércukorszintet és vérnyomást, javíthatja a vérkeringést, az agy és a szem vérellátását és a memóriát. Támogatja a máj és a vese működését, segíti az emésztést és a bélrendszer megfelelő működését.
Támogatja az idegrendszert, segíthet a depresszió és szorongás és a stresszes élethelyzetek leküzdésében.
Segítheti a betegségek utáni lábadozást, és az erős fizikai megterhelés (pl. sportolás, fizikai munka) utáni regenerálódást.
India ősi tudománya, az Ayurvéda a Moringát több mint 300 féle betegségre és egészségügyi problémára ajánlja.
Próbáld ki Te is,gyere be egy bögre kóstolóra a Rába Quelle fürdőbe :-)
Várlak szeretettel:
Barti Ildikó
Fitóterapauta

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."