Ugrás a fő tartalomra



Ma már közismert tény, hogy a jó kedély kellemes körérzet megteremtése alapja a harmonikus boldog életnek.
Mindannyian arra törekszünk, hogy ezt az Célt megőrizzük. Számtalan lehetőség közül választhatunk, a bőség zavarába azonban sok "kitérő" mellék ösvényre is tévedhet a kereső.
A test, a lélek temploma, ahogy a közmondás állítja: ép testben, ép lélek. Testünk egészségi állapota egész pontosan jelzi mi a helyzet "odabenn"
Többek között a modern életvitel problémái, melyek megnehezítik a harmónia stabilitását:
-túlzott energia- és zsírbevitel,
-túlzott fehérje- és szénhidrátfogyasztás,
-nagy mértékű alkohol és NaCl (konyhasó) fogyasztása,
-alacsony esszenciális (telítetlen) zsírsavbevitel, a telített zsírsavak javára,
-kevés rost és élő táplálék fogyasztás
Bolygónk történetében manapság az eddigi legnagyobb mennyiségű mérgező anyagot bocsátjuk ki, éppen ezért a rendszeres méregtelenítés feltétlenül szükséges az egészség megőrzése, és a betegségek elkerülése érdekében. A szervezetünkben évente négy kilógrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel, tartósított élelmiszereinkből, rovarirtókkal kezelt növényeinkből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkből.
A külvilág mérgező hatásai mellett, a lelki folyamatok megélése,és a problémák "megértése", vagy a kilátástalannak tűnő élethelyzetek is hasonló rombolást végez a szervezetünkbe!
A hozzám forduló páciensek , a közös " munka" során 3szinten formálódnak, testi, lelki, gondolati szinten.
Ez a folyamat érted van, csak a TE döntéseden múlik.
Szeretettel:
Barti Ildikó
Tel+3630/ 95 00 336
"Érzelmeken keresztül tudsz átalakulni, amihez az kell, hogy belekerülj végre az életedbe. A cél az, hogy tudd, te ülsz a széken, tudd, hogy te olvasod most ezt a bejegyzést. Legyen tudomásod magadról is, ne csak arról, ami éppen körülvesz. Amint tudomásod lesz magadról, képes leszel elkezdeni irányítani az érzelmeidet, ahelyett, hogy azok irányítanának téged.
Ez a valódi érzelmi intelligencia, ami csak a jelenben tud megszületni."
- Csattos Ilona -

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."