Ugrás a fő tartalomra

Más a térkép ...és más az irány

...
Mindannyian tapasztaltuk életünk során, hogy egy meghatározott" térkép" ALAPJÁN szeretnénk élni az életünk. A családi "szokások" követőiként az elvárások, a vélemények hatására, a saját irányUnk, egy időre elhalványulHat.
A térkép alapján az őseink nyomát követve, tekintetünk a nyomokat keresi.
Terápiák alatt sokszor tapasztalom, ez a "nyom követés" akadálya a saját irány megtalálásának. Ha az elképzelt jövő van a szemed előtt, a lépteid nyomot követnek... Nagy bátorság kell a saját irány megéréséhez.Még pontosabb FIGYELEM a megértéséhez.
Mégis arra biztatlak ne félj! Hiszen a belső harcaink arra valók, hogy edzenek minket. Próbatételek, amelyek hatására megismerheted önmagadat, a mintáidat, és azt kivé érleled önmagad. Méltóságodat emelik a tapasztalatok.
Egy adott helyzet (szemlélő nélkül), csak a régi emlékekre adott reakcióid, nem a JELENed a múltad! Megélni a pillanatot, a tudatos JelenLét gyakorlása segít abban, hogy ne a múltba, vagy a jövőbeli eseményekre várjunk hanem ITT és MOST próbáljuk megélni minden fajta élményünket, legyen az pozitív vagy negatív.
Számomra a leggyorsabb, és leghatékonyabb módja ennek a csodálatos KépEsség elsajátításának a "kézen" fekvő megtapasztalásába az Eft (érzelmi felszabadítás technika) segített. Minden nap alkalmazom, hivatásomba, családi köreimbe, saját magam megismerésébe.
Élményeim értékelésébe, az események éber megfigyelésére, mely tudatosan és ítélkezés mentesen a JELEN pillanatra fordítom a figyelmemet.
Szeretettel várlak tarts velem a JELEN megélésében:
Barti Ildikó
Eft terapauta
Tel+ 3630/ 95 00 336
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."