Ugrás a fő tartalomra



A tömjén terápia segíthet a petefészekrák leküzdésében


Az orvosok szerint az aromás anyag segíthet a petefészekrák leküzdésében. Az egyesült királyságbeli Leicesteri Egyetem vizsgálata alapján ugyanis a tömjén képes a nehezen kezelhető tumorsejtek elpusztítására.
10 Napos megelőző terápia!
A tömjén nevét onnan ismerik a legtöbben, hogy a kis Jézust meglátogató napkeleti bölcsek egyike ilyet vitt ajándékba a betlehemi jászolhoz. Most azonban felmerült a lehetőség, hogy a történetben még egy csoda rejtőzik: az orvosok szerint ugyanis az aromás anyag segíthet a petefészekrák leküzdésében. Az egyesült királyságbeli Leicesteri Egyetem vizsgálata alapján ugyanis a tömjén képes a nehezen kezelhető tumorsejtek elpusztítására. Az illó-terápiában úgy tartják, hogy a tömjén füstjének belélegzése a testre és lélekre egyaránt gyógyító erővel hat. Mellékhatások nélkül alkalmazható.
Ajánlatos:
- Összezavarodottság, nyugtalanság, tudatzavar és túlérzékenység esetén is alkalmazni.
- Legújabb kutatások szerint pedig az aromás anyag segít a petefészekrák leküzdésében, elpusztítja a nehezen kezelhető tumorsejteket. Emellett pedig eredményességét több rákfajta kezelésére is vizsgálják. Az eddig már sokak által használt és a népgyógyászatban eredményességet mutató tömjén hatását laboratóriumokban vizsgálják.
Svájcban a tömjénkészítményeket gyógyszernek ismerték el:
- Jótékony hatással van a sebekre, izomhártyákra
- Segít megtisztítani a tüdőt a váladékoktól, gyógyítja a légúti betegségeket, a hörghurutot.
- A tömjén csíraölő, fertőtlenítő, sebgyógyító, feszültség- és görcsoldó hatású, csillapítja az ízületi fájdalmakat.
- Segíti az emésztést, gátolja a nemi szervek fertőződését, a hólyagbántalmakat (hólyagrákra kiegészítő terápiaként is alkalmazzák).
- Alkalmazzák még mellgyulladásnál, méh kezelésre, szülés utáni fájdalmak enyhítésére.
Az eredmények minden esélyt megadnak arra, hogy a jövőben klinikai tesztek révén lehessen bizonyítani a petefészekrák elleni hatékonyságát.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."