Ugrás a fő tartalomra





Most, ebben a pillanatban semmi más dolgod nincs, minthogy ráébredj arra, hogy minden rendben volt eddig az életedben. A lehető legjobban csináltál mindent, hiszen nem tudtad másképpen. Tudattalanul éltél, ítéltél, bíráltál, vádoltál és sajnáltál másokat. Minden és mindenki jelen volt az életedben, de Te hiányoztál belőle. Te, aki látná, hogy ez az egész csak egy elképzelés volt a valóságról.
De amint egy kicsit is megérint, hogy a gondolataid tényleg csak a valóságról való véleményalkotás, akkor ezt már nem játszod tovább, mert azonnal egy teljesen új módon szeretnél tovább élni. Lehet még halogatni, mert a szokás nagyon erős, lehet kifogásokat gyártani, hogy nehéz, de valójában amennyire nehéz, annyira könnyű is, mert minden viszonylagos.
Csak figyelned kell!

Csattos Ilona


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."