Ugrás a fő tartalomra


Nem mindegy, hogy mekkora keménységgel, mekkora akarással, mekkora erőfeszítéssel éred el a kitűzöd célt. Hogyan érzed magad, miközben haladsz felé? Na ez az, amit nem szoktál észrevenni.
Észre kell venned, hogy az erőszak nem az erő. Az erőszakos akarással és erőfeszítéssel valójában nem az eredmény, hanem csak a küzdés és a harc kap energiát, pedig a kívánt eredmény valójában sokkal egyszerűbben, könnyebben, szeretetteljesebben és jó érzéssel is létre jöhet.
Ha feladod a küzdelmet, úgy leszel képes fókuszálni bármire ezzel a másfajta figyelemmel, mintha szerelmes lennél minden pillanatodba. Eddig az erőfeszítés, a küzdelem, a harc megakadályozott abban, hogy lásd, ez a belső béke, ez a végtelen szerelemérzés nem valamitől és valakitől jelenik meg benned, hanem ez benned van, és magadban hordozod. - Csattos Ilona

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."