Ugrás a fő tartalomra


Végtelen hála van a szívemben, mert azt tehetem ami szívem vágya. A hívatásom a hobbim, a harmónia a célom, megtaláltam mindent amit kerestem :-) 
Köszönöm mindazoknak a bizalmat, a támogatást, és a lehetőséget akik ezen az úton velem haladnak! Nem könnyű, és bizony sokszor fájdalmak, és nehézségek árán lehet kicsiszolni az Értéket. Töretlenül visz előre az alázat, és minden nap hálával a szívemben ébredek, mert Cél van a szemem előtt. Lehet te is érezted már, hogy a nehézségek ólom súlyként nehezednek lábaidra, és " fogva tartanak" egy adott élet területen...vívódsz, nem tudod merre? hová? hogyan tovább? Arra biztatlak, ne maradj egy méltatlan helyzetben, mert az élet nem arról szól, hogy szenvedj! Hanem a saját határaidon túl merj elindulni, felfedezni ki is vagy? kinek az életét éled?
Mintáink meghatározzák azokat az alapokat melyeket a családból hoztunk, de nem predesztinálnak arra, hogy a cselekedetektől függetlenül minden embernek el van rendelve, hogy üdvösség vagy kárhozat lesz a jussa.
Mindig van lehetőség arra, hogy a tudatosság útjára lépjünk és egy teljesebb életet válasszunk. Ezen az úton a korlátaidat felismerve képessé válsz a fájdalmak, szenvedések fölé emelni magad.
"Nincs szükség arra, hogy bizonyítsd az igazságot. Az igazság mindig kinyilvánítja önmagát a megfelelő pillanatban és a megfelelő helyzetben. Neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy igaz maradj a saját énedhez."
Szeretettel:
Barti Ildikó
Eft tanácsadó
Fotósom, Alíz lányom :-)




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."