Ugrás a fő tartalomra


Mi a közös a történeteinkben?

Amikor benne vagyunk egy negatív érzelmi töltetű helyzetbe, és nem tudunk magunktól kikerülni belőle, és tartóssá válik, akkor ez a negatív érzelmi emlék lenyomatként sejti szinten elraktározódásra kerül a testünkben. Ez kihat testi, szellemi, és gondolati mivoltunkra is egyaránt. Pl: pánik rohamok formájába, fejfájás...
Múltbeli események, történése érzelmi lenyomata évekig hatással van ránk, hiszen a sejtjeink memóriájában elraktározódik az adott történés érzelmi lenyomata. Ilyenkor nem elég a felszínt kapargatva a problémát oldani, hanem valódi MEGÉRTÉS szükséges.
Mi a közös a történeteinkben?
Az érzések, de már tudjuk lelkünk nagyon kreatív, gyakran képes átmódosítani a valóságot. Ezek az átmódosítások egy része elhárításként jelenik meg, melynek fő célja, hogy" átmenetileg" megvédjen minket a fájdalmas érzésektől.
"Ezek a „lelki praktikák” akkor jelenthetnek problémát, ha sokáig fennmaradnak, megakadályozva, hogy valamit kezdeni tudjunk a problémát okozó érzésekkel.."
Testünk szuper intelligens és jelzi, ha valami nem jó neki. Mivel nem tudjuk, hogy egy-egy testi tünet mögött milyen üzenet áll, ezért ez EFT segítségével kideríthető. A meridián pontokon való kopogtatással a testünk energiarendszerében keletkezett blokkokat feloldhatjuk megtudhatjuk, hogy mit üzent a testünk, hiszen a tudatalattival kapcsolatba lépve feltárulkozhat a probléma valós oka. Tapasztalataim alapján minden probléma megoldható érzelmi blokkok oldásával, de fontos hangsúlyozni, csak abban az esetben, ha képes vagy változni, és változtatni!
Szeretettel: Barti Ildikó





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."