Ugrás a fő tartalomra




Miért olyan nehéz elindulni?


A változás része az életünknek, mégis egy élethelyzeten változtatni nem oly könnyű...Sokunk számára az első lépés megtétele a legnehezebb. Lehet testi szinten, vagy a belső világunk felé megtett" próbálkozás"


Miért olyan nehéz mégis?


Sok esetbe az elszántság hiányzik, mert egy élethelyzet megszokásai sokszor visszahúznak, kényelmesebb ott abban a helyzetben maradni, és Benned is az van "lehetne rosszabb is" akkor itt az ideje elgondolkodni hová tartasz? 
Saját változásod útjába ez a mondat állhat, mindaddig amíg nem teszed meg az első lépést, nem másért! Nem  mások ellen önmagadért!
Hogy mire lesz szükséged még? Kitartásra! Lehet, hogy hosszú idő amíg beérik, de megéri :-)

Fontos lépések lehetnek:
1. a jelenlegi helyzeted felismerése a kiinduló pont
2.megértés által meghozott elhatározás, 
3. az elszántság, hogy saját érzelmi összetételed megismerésével, munkálkodj azokon az életterületeken ahol elakadásaid vannak( egészség, párkapcsolat, családi kapcsolataid...)
Sokszor kell a segítség egy kívülálló személy rálátása az élethelyzetedre, nem szégyen segítséget kérni! 
A méltatlan élethelyzetek, akár több évtizede fennálló stagnálást, vagy leépülést hozhatnak életedbe, mely életellenes( akár betegségekhez is vezethetnek)  mert nem ezért jöttél a földre, hogy szenvedj! Hanem tapasztalj, fejlődj, legyen erőd változtatni.

Tapasztald meg saját érzelmi összetételeidet, energia mintázatodat, családi mintáidat, hogy tudd ki az AKI tapasztal benned, és általad.

Ajánlom meghallgatni     https://youtu.be/FoD580uBNnU

Szeretettel :-)
Barti Ildikó










Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."