Ugrás a fő tartalomra
KEDVES OLVASÓ🌷

Megismerés mit esély a félelemtől való felszabadulásra


Történeteink oly gyorsan sodornak különböző tapasztalatokba, hogy csak a végkifejlet eszmélünk fel, hogy is jutottunk idáig ?
Jelen idők több évszázados nyomása nehezedik most az emberiségre...végnélkül jönnek fel a rég eltemetett " fájdalmak" fel nem dolgozott hatásai. Mára már eljutottunk odáig, hogy ok nélkül is tudunk szomorkodni ...tele a média pozitív megerősítésekről szolló motivációs ösztönzésekkel...mégis, miért oly sok a szomorú ember? Nem beszélve a különböző mentális lenyomatokat hordozó betegségekről, depresszió, pánikroham, bipoláris zavarokról...evészavarok..
Minden nap egyre többen keresnek meg hasonló életfolyamatokkal...4 éve dolgozom a Rába Quelle fürdő adta lehetőségek közt, és nap mind nap tapasztalom nem " csitul" sőt egyre több lesz a hasonló élethelyzet!
Óvva intek mindenkit aki hasonló helyzetből keresi a kiutat, legyen körültekintő!
Mert alapok nélkül nincs mire építkezni!
Az a kereső aki csak a gondolatait IRÁNYÍTVA akar eljutni a stabilitáshoz...ingovány talajra építi házát!
Ha csak a gondlatok irányításával elérhető lenne a béke, a világ maga lenne a paradicsom.
A gondolatok, és az érzések olyan jelenségek a lélek területén mint a természetbe az időjárási folyamatok....mindig változnak: eső, szél, napsütés...vihar, zápor, hóesés váltakozik egymást követve...
A napsütéses napokat vágyva folyton csalódás vár rád. Mert a változás maga az ÉLET, semmi sem állandó. Ahogy az évszakok körforgása különböző aspektusa formálja a környezetet, és annak minden hatását, hasonló képen életünk változásaira való felkészülés ad ALAPOT az építkezésre.
A nagy szavak sokszor CSAK formákat adnak, követheted. Érhetsz el benne, és általa sikereket. Hatásai évekig ringathatnak abban a hitben, hogy megtaláltad a Bölcsek Kövét...de az élet törvényei idővel lebontják az elképzeléseid várfalát...és akkor jön az amitől rettegtél! Az VALÓSÁG, amit eddig különböző hatásokkal elkendőztél.
A különböző "negatív" hatásokat nem kerülheted el, mert része a megtapasztalásnak, de közelebb érhetsz a MegÉrtéshez, ha megvizsgálod honnan/hogyan jutottál idáig. Emberi mivoltunk ad a legnagyobb lehetőséget megtapasztalni érzelmi, értelmi, érzéki, tudati szintjeinket egyaránt.
Hogyan indulj el?
Pár lépést leírok, mely számomra megtapasztalt, és alkalmazott. Természetesen egy a saját személyes véleményem, mindenkinek más az egyéni útja, ezért eltérhet a te véleményed mindettől.Csak mind tapasztalat osztom meg Veled
1 lépés minden reggel Hálát adok: "hálás vagyok már most a napomért, mert tudom minden ami történik a javamat szolgálja"
2.rendeztem étkezési szokásaimat, és odafigyelek a táplálék összetételére
3.csökkentetem a táplálék bevitel mennyiségét, kisebb adagokat veszek magamhoz, érdekes dolgokról halottam itt: https://youtu.be/Jk0DoChB7Mw
4.minden napom része a gyógyteák fogyasztása:
https://youtu.be/Hw8wNMQsoRA
5.időt szánok a helyes légzéstechnika elsajátítására:http://anameprogram.com/
6.a természet közelsége gyógyító hatásait élem meg, sokat sétálok, családommal rendszeresen kirándulunk a plázák légkondicionált légterei helyett ajánlom Mindenkinek!
7.az évszaknak megfelelően étkezem (télen nem fogyasztok epret stb)
8.testápolásra a legtermészetesebb alapanyagokat használok ( étkezési szódabikarbóna, citrom, almaecet stb)
9.minden napom része a testmozgás, torma, nyújtás, heti rendszerességgel végzek gyakorlatokat a fitt labda segítségével ( ha gerinc problémáid vannak kérd gyógytornász segítségét!)
10.az ŐSZINTE megbocsájtás minden napom része
11.az anyagi világ körforgásából nem kivonom magamat, hanem Át Lényegítem azt.
Mit értek általa? Mi a lényeg? Hogy nem azonosulok vele, megfigyelem, megismerem. Nincs ellenállásom a különböző életszituációkkal szembe. Végtelen Bizalommal vagyok a Teremtő iránt.
A lépések folytatódnak...hamarosan 😊
Szeretettel:
Barti Ildikó
Természetgyógyász
https://www.facebook.com/3Szinten%20/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."