Ugrás a fő tartalomra

Megérteni testünk, lelkünk folyamatait...

A Élet teljessége iránt érzet végtelen tisztelet vezet hívatásom során. Duális világban élünk, ahol a kettősség, a kétSég napjaink része. Ahhoz, hogy megfelelő helyzetfelmérés alakuljon ki, fontos, hogy meg tudjuk találni az egyensúlyt a befelé figyelésben, és a külvilág értékelésében is. Nem visz előre, ha mindig belülre tesszük a fókuszt, ahogyan az sem, ha kívülre. Képesnek kell lennünk ráérezni, mikor lényeges, hogy a környezetünkre hangolódjunk, és mikor lényegesebb, ha a belső érzéseinkre koncentrálunk.
Hívatásom során a tünetek mögött lévő okok feltárása alapja a közös "munkánknak" Az Eft ( az érzelmi felszabadítás technika) hasznos, és gyors megértéshez vezet.
A szervezetben lévő terheltségeket( toxinokat, gombákat, vírusokat) feltérképezve, meghatározható azok az elakadások, melyek érzések nyomán halmozódnak fel a fizikai testben. A Salvia műszer, és a mágnesen quantum mérés teszi lehetővé, hogy pontos helyét meghatározzuk.
Kezelések alatt Kövi Szabolcs alkotásait hallgatva kellemes k
légkör támogat a kezelések alatt:
https://www.facebook.com/koviszabolcshivatalos/
Mindenki életébe eljön az a pont, amikor szembe merünk nézni régi félelmeinkkel, árnyoldalainkkal, és elkezdjük letenni a terheinket. Ehhez azonban bármilyen technikát, praktikát is alkalmazunk ,csak akkor működik, ha képesek vagyunk őszinték lenni önmagunkhoz!
Szeretettel:
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."