Ugrás a fő tartalomra

"A szavak tanítanak, a példák magukkal ragadnak"

🙏Ezúton is hálás köszönet Dr. Kovács Tibor tüdőgyógyász- légúti allergia specialista, életmód tanácsadó előadásáért, mely a Kis Hilton szállodában került megrendezésre. Szakmai tapasztalatai, és végtelen alázata mindannyiunk számára példaértékű.
Az életmód mindent visz! Táplálkozásunk összetétele hatással van gondolatainkra, testi működéseinkre, és életminőségünkre egyaránt.
☝️ Fontos tudni a betegséget könnyebb megelőzni, mint kezelni! Ennek ellenére egyre többen számolnak be különböző elváltozásokról, kellemetlen allergiáról, emésztési problémákról, ízületi- és keringési problémákról stb.
Vissza kell térnünk a természethez, és erőt meríteni a mindennapok feladataihoz vallja Dr. Kovács Tibor.
https://www.algainfo.hu/mikroalgak
Előadásában hangsúlyt kapott a felnövekvő generáció, a gyermekeinket érintő változásokra is.
Elgondolkodtató, nemcsak természetgyógyászként, édesanyaként is...A felelősség vállalás mindannyiunk feladata. 👨‍👩‍👧
A doktor úr olyan tapasztalatot emelt ki, ahol a szülők a gyermekeknek már egészen kis koruk óta adják az algát. Talán az Imune magas omega-3 tartalmának is köszönhető, hogy elősegítheti a gyermekek értelmi fejlődését is - ahogy ezt már számtalan kutatás is igazolta. Jó látni, amikor az elmélet a szűk ismeretségi körünkben a gyakorlatban visszaköszön...
Nem mindegy milyen minőségbe éljük az életünket, ezért fontos szervezetünk öngyógyító képességének támogatása/ rendbetétele, mely derűs gondolkodással kiegészítve, a leghatékonyabb 😊
Szeretettel:
Barti Ildikó
Természetgyógyász
Fitóterapeuta

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."