Ugrás a fő tartalomra


Az olajos magvak előnyös zsírsavösszetétele csökkentheti a koleszterin-szintet és jótékonyan befolyásolja a szív- és érrendszeri betegségeket, ezért mérsékelt mennyiségben az étrend fontos részét képezik – fogyassz belőlük hetente 2-3 alkalommal kis maréknyi adagot sótlan formában! Ismertebb olajos magvak hazánkban például a dió, földimogyoró, kesudió, makadámdió, mandula, mogyoró, napraforgómag, paradió, pisztácia. 

(Kép forrása: thedollarbusiness.com)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."