Ugrás a fő tartalomra

Egy komplex algakészítmény hatása az emberi szervezetre

- Sejtszintű méregtelenítés! A Chlorella alga még a nehézfémeket is kiviszi a szervezetből!
- Sejttáplálás A Spirulina alga több mint 4000! vitamint, ásványi anyagot, enzimet, vitálanyagot tartalmaz!
- Sejtvédelem – a káros szabad gyökök ellen az Asztaxantin segítségével. Az Asztaxantin a legerősebb természetes antioxidáns!

Munkában, sportban vagy a hétköznapokban túlterhelt embereknek ideális, hiszen az igénybe vett sejtek energiaszükséglete többszörösére növekszik, s a megfelelő tápanyag és vitális anyag bevitelét a mikroalgák biztosítják. A sejttáplálás minősége befolyásolja a sejtek öregedését. A vitális anyagok megfelelő bevitele gondoskodik a sejtekről, a jó közérzetről és felfrissülésről. Ezzel kimerültségünket kezelhetjük, és a sejtek regenerálódását elősegítve az öregedési folyamatokat is lassítjuk, bőrünk kisimult lesz, kisugárzásunk pedig utánozhatatlanul friss.

A mikroalgáknak semmilyen káros mellékhatása nem ismert!

Az összes, mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza, több, mint 4000 vitálanyag van benne, sejtszinten, méregtelenít, táplálja és védi a szervezetet. Kiváló Antioxidáns a szabad gyökök ellen!

Spirulina és Chlorella: e két ősi algafajtát „zöld arany” néven ismerik, és már az ókortól napjainkig kiemelkedő szerepet kapott a vitalitás megőrzésében, az immunerősítésben és a fiatalos energikusság megőrzésében. Sejtszinten regenerál és véd, magas E vitamin tartalma a sejtek oxidatív stressz (öregedés) elleni védelmében hatásos




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."