Ugrás a fő tartalomra
Egyre többen végeznek ülő munkát, élnek stresszes életet, fogyasztanak egészségtelen ételeket, mozognak egyre kevesebbet. Fáradtan haza érve az ember alig várja, hogy aludhasson és másnap reggel kipihenten ébredjen, a napi stressz és feszültség elillanjon. Sokak számára az ellazulás, relaxálás és pihenés nem könnyű feladat, főként azoknak okoz problémát, akik egész nap nyomásnak vannak kitéve 😤
A szellemi-testi-lelki állapot, érintés-simogatás segítségével történő javítása-fokozása a legősibb, természetes gyógymódok közé tartozik 🙌 Az érintés-simogatás életszükségletünk, biztonságérzetet, örömöt, önbizalmat, megerősítést, melegséget, és életerőt, energiát ad. A simogatás-érintés hiányában sokan ingerültebbek leszünk, csökken az immunrendszer védekezőképessége, és olykor depressziót is okoz.
🌿Szánj időt az egészségedre, hogy megköszönd szervezetednek mindazt ami érted tesz. Számtalan lehetőség közül választhatsz az Egészség Stúdió szolgáltatásaiból:
-relaxáló lábápolás
- pedikűr
-mágneses testkezelés
-érzelmi megértés
-Dr Zapper biorezonanciás kezelések
-egyénre szabott egészség csomagok

Várlak szeretettel:
Barti Ildikó
Tel + 3630/ 95 00 336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."