Ugrás a fő tartalomra

Sok szeretettel köszöntök minden kedves olvasót 🌷
Köszönöm a megértést, és a szerető támogatást azoknak akik életem részei.
Életünk egy zarándoklat, állomásain megpihenve megismerhetjük megannyi arcunkat. Végtelen alázat kell hozzá, hogy a nehéz megpróbáltatásokat Mesterünkként köszöntsük.
Összemosódnak a hétköznapok, rutinszerű lépteit, csak a "probléma" állítja meg. Porba néző tekintettünk, baj esetén az Ég fele emelve kérünk, könyörgünk, ha kell...
Hogy kellenek-e a próbák? a nehézségek életünkbe? Szükséges, mert ilyenkor elgondolkodik bennünk az ember, és ébredezik a Figyelő...hiszen addig a pontig azt tettük amit...és ide vezetett. Akkor ezentúl mi lenne a megoldás? a VÁLTOZTATÁS.
Nem könnyű, és kitartás nélkül lehetetlen küldetés.
Csíksomlyói zarándoklat számomra nem egy kirándulás volt, hosszú kitartó felkészülés vezette utamat.
Őseim nyomába lépve, néhány "gazt" nekem is ki kellet gyomlálnom lelkem kertjéből! Ítélkezés, harag, sérelmek, bánat, és a félelmek számomra is oly árnyak mely a nap világosságát elfedték eddig. Ma már egyre tisztább az Ég, és kékje fölött sasok figyelnek, ahogy minden mozzanat egyre világosabbá válik, és a Teremtő gondviselése ott van minden lélegzetvételünkbe.
Szeretettel:
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."