Ugrás a fő tartalomra

Spirulina alga és az idegrendszer

"A Spirulina alga sejt szintű védelmet nyújt kivételesen magas béta-karotin (provitamin-A) és klorofill tartalmuk által, a benne található növekedési faktor (CGF) olyan mértékben stimulálja az immunrendszert, hogy az számos degeneratív betegség kezelésében játszhatna szerepet. A Spirulina gazdag phycocyaninban, ami egy rákmegelőző tulajdonságokkal bíró pigment. A Spirulina ráadásul a leggazdagabb növényi forrása a gamma-linolénsavnak (GLA), ami egy zsírsav, mely erősíti az immunrendszert és gátolja a túlzott sejtosztódást."
Paul Pitchford: Gyógyító táplálkozás
A spirulina algában megtaláltható egy B-vitamin komplex, mely bizonyítottan fontos vitamin az idegrendszer tökéletes működéséhez. A B vitaminok közül is a legfontosabb a B1, és a B3-vitamin, mely az idegrendszer fontos vitaminja.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."