Ugrás a fő tartalomra

Szikra

🔥
Lassan gyarapszik verses kötetem hetedik kiadása.Legújabb versem címe"szikra" Elgondolkodtam azon, hogy mit jelent életembe, milyen értelmet, érzést, és gondolatot ébreszt bennem ez az apró tüzes szó 🤔és mit jelent az egén számára mindez?
Manapság olyan élet folyamatokat élünk meg ahol a próbák bőven " kijutnak " minden napra.
Vannak helyzetek mikor pozitív megerősítésekkel próbáljuk a mélybe nyomni mindazt ami van, és természetesen kisebb nagyobb sikerrel össze is jön...aztán ott lapul a megszilárdult " feszültség" és emészti az életerőt, aminek következtében a szervezet nem jut elegendő erőhöz. És kialakulnak a hiányból adódó betegségek.
✍️👱👩 Az alapvető életfunkciók zavartalansága érdekében a szervezet az állandóan változó külső és belső hatásokkal szemben igyekszik belső környezetének állandóságát megtartani, mely az anyagcsere folyamatok révén valósul meg.
Az ember agyának sajátosságainak folytán kizárólag egy problémára és annak szűkebb körű megoldására törekszik. Jelenleg ez a gondolkodásmód itatja át az egész civilizációnkat. Például egy fejfájás esetén jóval egyszerűbb bekapni egy pirulát, mint életmódot változtatni. A tüneti kezelésen alapuló orvosi protokolltól való eltéréshez a betegnek is lépéseket kell tennie az életmódjának megváltoztatásában, de sajnos a legtöbb esetben a páciens hozzáállásából hiányzik ehhez a kellő motiváció, így az orvosi gyakorlat leginkább a tüneti kezelésen alapul.
🖐️és itt jön az a bizonyos " szikra" mikor az életed folyamán rádöbbensz, hogy bajaid forrása ....? csak a szikra hiánya, a FELISMERÉS hiánya.
Első 👣 hol van a problémád?
Mivel van a problémád?
Térképezzük fel közösen. Szolgáljuk az egészséged 🙂
Várlak szeretettel:🌷
Barti Ildikó
Tel + 3630 / 95 00 336
Rába Quelle Fürdő
Fürdőtér 1.szám
Győr 9025

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."