Ugrás a fő tartalomra
Terhesség és halfogyasztás. Számos tanulmány bizonyította, hogy a szervezet számára nélkülözhetetlen ómega-3 zsírsavak, főleg az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA) jótékony hatással vannak a kismamára és a babára. Heti 2-3 alkalommal javasolt alacsony higanytartalmú halat (pl. harcsa, tőkehal, lazac és szardínia) fogyasztani, és kerülni kell a nagyobb higanytartalmú halakat (pl. cápa és kardhal).
(Kép forrása: pregnancyandbaby.com)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."