Ugrás a fő tartalomra
Tudod nem az a baj, ha keresed az utad, az a baj, ha nem találod. Hiszen rajtad kívül nem találhatja meg Neked senki.
Az életed Alfája és Omegája TE vagy és egyben célja is! A cél megtalálni ÖNMAGADAT! Azt aki tul mutat az életnek nevezett játék hányatottságain, aki átölel Téged és felemel, ha szeretnéd, ha hiszed.
Igazán akkor térsz haza, ha megtalálod ŐT Önmagadban, de báhol másutt is, egy virágban, a barátod szemében, a távoli csillagokban, a tenger kékjében. Ott tükröződik mindenben és Mindenkiben. Ha ezt felismered, hazataláltál. Életed elsődleges értelme ennek a felismerése és nem shopingolás a plázákban. Félreértés ne essék, ha ott ismered fel, akkor szuper, de ha csak oda menekülsz Önmagad megtalálása elöl, akkor csak időt vesztegetsz.
Mindannyian elindulunk valahogy. A szüleink így vagy úgy segítenek, de aztán le kell vedlened a rájuk való hivatkozást és a kozmosz felnőtt, felelősségteljes és tudatosan gondolkodó tagjává kellene válnod. elsősorban Magad miatt, bár MINDEN EGYES TAPASZTALAT AZ EGÉSZET GAZDAGÍTJA!
A megoldás kulcsa BENNED van és az a feladatod-egyedül a Tiéd, hogy megtaláld. Légy türelemmel és ne add fel. Csendesedj el és figyelj, meg fogod találni!
2017 Május 27.Kalo Jenő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."