Ugrás a fő tartalomra


   

111 Mind egy ? Avagy három a Magyar igazság!

    Elgondolkodtál azon, hogy létezésed Célja, hogy életeden keresztül beteljesedjen a vállalásod?
 Nehéz súlyát vállaidon érzed, terhe próbára teszi erődet minden nap… Pedig semmi másra nem vágytál, csak egyszerű nyugodt, békés életre…igen sokunk álma ez volt. És helyébe mit tapasztalunk? A napok nehézségeit, a rohanó időbe elfogyott erőt….egészséget…csalódást….önbecsapást.
Néha megkérded mikor lesz vége? És azt, hogy mikor kezdődött? talán oly gyorsan történt minden…mert azt hitted ez Veled nem történhet meg(…) 
A negatív „ítélet” mit magadnak mormoltál minden szürke napon visszatért hozzád. „ szegény embert még az ág is húzza”
Aki nehéz ÉletHelyzetbe van sokszor a kilábalás helyett, még nehezebb próbákat, élethelyzeteket kap. Miért van ez? Amire koncentrálunk azzá válunk, és ez így van! A folyamatos elfojtás, félelmek, aggodalmak még több nehézséget hoznak maguk után! Amire figyelsz az fog megtörténni!
Figyeld meg magad, mikor egy nehéz élethelyzet tapasztalataiba vagy, ahelyett, hogy a figyelmeddel irányítanád a pozitív jövőKépet, hol járnak gondolataid?
„már csak ez hiányzott…”
„ ennél lejjebb már nem süllyedhetek…”
„ lehetne ennél is rosszabb?”

Ahelyett, hogy az életedet megfelelő irányba terelnéd, belesodródsz a negatív spirálba…ami egyre lejjebb húz. Azt javaslom tűzzél ki pozitív célokat, ahelyett, hogy a múlton …az elrontott” mi lett volna, ha…” rágódnál, fogalmazd meg a vágyott állapotot, ÉletHelyzetet. 

1. a negatív spirálból a vágyott állapot elképzelése segít "kilátni"
2.fogalmazd meg a Célod
3.a kitartás fog segítségedre lenni!

Mindannyiunk életébe jelen vannak a nehezebb időszakok. Ne feledd azért kaptad, azért jött hozzád, hogy megtapasztalj általa valamit. Ha már úgy érzed, hogy elég volt belőle, ülj le és tervezd meg a kiutat. Bármilyen mélyen is ülsz a sárba, érdemes elindulni, akkor is, ha ma még nem látod a kiutat! 
Tedd meg az utat, lépésről -lépésre, és meglátod az eredmények pedig elkezdenek megérkezni Hozzád. 
        Kedves barátnőm szavai csengnek füleimbe, "az élet nem öncélú"  és mennyire igaza van!
Életünk értelme, hogy közünk van egymáshoz...hiszen közös út vár ránk, mely nem más mind megtapasztalni önmagunk. Saját képességeinket, erőnket minden nehézségtől független!
           Amikor imádban, vagy meditációdban kérsz valamit az égtől, fogalmazd meg a mértékét is:
" annyit adj Istenem , amennyit el tudok fogadni és képes vagyok használni.Annyi terhet vegyél le rólam, amennyinek az elengedésére képes vagyok"

Szeretettel
Barti Ildikó





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."