Ugrás a fő tartalomra

Asztrológia, sorsFormálás, önismeret 🌹


Fantasztikus találkozásba volt részem Csermelyiné Németh Klára asztrológussal. Az ő segítségével egyre több " tényezőt" látok át a sors/önismeret útján. Több mint 10 éves barátságunk mélységeit az végtelen alázat, és a közös út teszi még színesebbé. Hálás vagyok mindazért amit tőle tanulok.
🏹Az asztrológia egy csodálatos tudomány, mely segítségével szintről-szintre egyre láthatóbb, hogy milyen energiákkal dolgozol itt a földön, és milyen energiákat nem tudsz működtetni, amit tudatosan, meg kellene tanulnod, hogy kicsit könnyebb legyen. Mi az erősséged és gyengeséged, amit meg kellene erősítened.
🤗Kivel tudsz nagyon könnyedén együtt haladni az úton és, kik azok akik csak akadályoznak abban hogy előre haladjál. Honnan indultál, milyen kis batyut hoztál magaddal előző életedből és hová kell eljutnod. Most milyen segítséget vagy hátráltatást kapsz a jelenbéli csillagállások szerint. Ők azok akik, ha egy kicsit eltévedtél volna a kijelölt ösvényről, akkor finoman vagy „kicsit agresszívabban”, de visszapasszíroznak az eredeti nyomvonalra, hogy arra haladj tovább."🤔
Közös munkánk évek óta támogatja a harmóniát, így hát a továbbiakban is számíthatsz az asztrológus szakember elemzéseire, mely rálátást biztosít saját életed területeire 🙂
Szeretettel:
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."