Ugrás a fő tartalomra
KEDVES ÉRDEKLŐDŐ 🌷
Közös célunk, akkor kezdődik el mikor olvasod e sorokat. https://www.facebook.com/egeszseggyor/
Mert a kíváncsiságon túl Te is a megértést keresed, az életedben felmerülő kérdésekre.Lehet testi, vagy lelki próba mely most jelenleg elkísér, legyél hálás neki, hiszen általa kezdted el keresni a mélyebb MEGÉRTÉST, és annak összefüggéseit azoknak az életterületeknek melyben jelenleg vagy.
🤗Itt ezen az oldalon számtalan írást olvashatsz, különböző szerzők, orvosok, kutatók, terapeuták, és jómagam gondolatait osztom meg veled. Hálás vagyok, hogy itt vagy velem a gondolkodásban, és annak is örülök, ha a véleményed megnyilvánítod, és építed kis közösségünk.
🙌A CÉLunk közös, a harmónia megteremtése. Étkezés, gondolkodás, és gondolatok szintjén egyaránt.
Azok a terápiás eljárások melyeket alkalmazunk érted vannak, a te segítségedért jelennek meg. A javaslatokat nem kötelező betartani, kivéve, ha eredményt szeretnél elérni, különben csak egy üres módszer marad a JelenLéted nélkül.Csak általad, az elhatározásod által kel ÉLETre, és elkezd hatni-működni mind 3szinten.
🙏Hálás vagyok mindenkinek aki olvassa ezeket a gondolatokat, mert tudom csak közösen haladhatunk a teljes élet felé.
Szeretettel:
Barti Ildikó
Természetgyógyász
Tel+3630/ 95 00 336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."