Ugrás a fő tartalomra

Zord idő vihar...kint...bent ⛈️🌧️


Sok szeretettel köszöntelek kedves olvasó. Szeretném megosztani veled néhány gondolatomat, és már most örülök, hogy velem tartasz.
😊A nap folyamán érdekes rálátás talált meg hívatásom során, kedves páciensem élethelyzetét szemlélve...és a kinti eső...vihart látva...mert ugyebár ahogy kint, úgy bent...ahogy fent úgy lent is megjelennek harcaink.
Arcunkat/arculatunkat az élet eseményei, az emlékek formálják. Vannak jól hangzó mondatok, és jól felvezetett technikák...de...mégis a saját életedért CSAK te vállalhatod a felelősséget senki más! Itt az ideje nem bűnbakot keresni többé, hanem belépni erre a képzeletbeli helyzetbe, ami az Életed...
Addig amíg a figyelmedet az ítélkezés vagy a minősítés, foglalja le addig kerülők lesznek utadon, mellékvágányok, és általa képtelen leszel megélni azt aki vagy...mert nem más mint a félelem lesz akadálya annak, hogy átlásd az összefüggéseket, hogy miért éppen te vagy abban a bizonyos helyzetben ?
☝️Elsőként magunkat kell megtanulnunk szeretni, hogy másokat szerethessünk vagy mások igazán szerethessenek minket. De hogyan tegyük?🤔
"Mondj igent az Életre", és mondj Igent mindenre - mondják a spirituális tanítások. De nemet mondani néha a legbensőségesebb döntés, ami meghozható! Bizony bátran mondj nemet azokra a dolgokra ami azt követeli, hogy feláldozd az egészséged gondolok itt a téged mérgező étkekre, gondolatokra stb. Mondj bátran nemet azokra az emésztő emberi kapcsolatokra ahol elveszted hangodat..ahol félned kell....sokszor a határozott nem rávezet arra, hogy letedd láncaidat ami addig gúzsba kötött és leszámolj mindazzal, ami a legerősebben visszahúzott Önmagadtól....képlékeny időszak ez...mert rájössz erősebb vagy mint gondoltad!
A régi hangok néha még megpróbálnak elragadni, de akár egy szellő, csak lágyan megérintenek, mert már nem tudják a belső békédet összekuszálni. És a leckék...próbák...feladatok értelme?
Hogy szíved megtelik együttérzéssel, szeretettel és elfogadással.
Hiszen minden vihar után kisüt a nap ☺️a körforgás folytatódik. Holnap is egy új " ma" egy újabb lehetőség megtapasztalni, hogy zord idő ellenére szívedben őrzöd a nap ragyogását 🌞
Szeretettel:
Barti Ildikó
Természetgyógyász
Tel +3630/ 9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."