Ugrás a fő tartalomra

A lelki szenvedés, avagy hogyan lelj békére 🙏


Életünk folyamatait már gyermekkorunktól fogva, kifele nézzük...átsiklunk úgy az életen, hogy magunkkal nem törődünk...mindig valaki előbbre van mint önmagad. Ez azért van így, mert mi el vagyunk választva attól a szellemi erőtől aki a testet hordozza.
A lélek mely bennünk van azonosul a testtel, és azt érzi maga a test...
Mindenki arra vágyik, hogy boldog legen, sajnos kifele tekintve a boldogság "valamihez" köt. Elfelejtsük azt, hogy az érzés bennünk van...
Mindig mást akarunk, ha az élet, hoz egy helyzetet elégedetlenek vagyunk...ez a védekezés....az egó...
Hogy miért nincs lelki békéd? 🤔
Az elfogadás, a saját békéd megteremtésének alapja. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ha felszaladnak a plusz kilók nem teszel érte....elfogadod, és ebből a helyzetből építkezel, önutálat, önmarcangolás nélkül!
A múltat nem lehet átírni...
Nem bánunk jól magunkkal...a gondolat nem te vagy, az értelem sem te vagy...az érzések sem te vagy....akkor ki az-az én aki vagyok? aki birtokolja az érzéseket, a gondolatokat?
Az értelem csak egy eszköz...arra, hogy tervezz...építs...de nem tud békét adni számodra. Az a pillanat ahol most vagy benned van, ott ahol MOST vagy magad mentél oda...nincs véletlen...
Eft kezelések alkalmával az elfogadásból indulunk ki, a lehetőségek kimeríthetetlenek mindenki számára.
A megbomlott lelki nyugalmad érdekébe közös szolgálatot teszünk érted te meg én.
Szeretettel:
Barti Ildikó
Eft terapeuta
Tel+3630/9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."