Ugrás a fő tartalomra

A személyiségnek megfelelő táplálkozás, és a teljes élet kapcsolata 

Több éves tapasztalat, és megfigyelés segített abban, hogy egyre tisztábba átlássam azokat a tényezőket melyek hatással vannak személyiségünkre, jellemünkre, élet minőségünkre egyaránt. Pár hónapja Iván Gabi táplálkozás szakértőt megismertem, munkássága, és hihetetlen tapasztalata ( több mint 5.000 embert mért meg az elmúlt évtizedbe) megerősített abban, az vagy amit megeszel!
A Gabi által összeállított személyes étrend kialakításakor figyelembe veszi azt is, hogy egy olyan étkezési formát találjon, ami megvalósítható és szerethető, tehát hosszú távon beilleszthető a mindennapokba.
A személyre szabott étrend mellett fontos a rendszeres mozgás. Az egyik legegyszerűbb dolog, ami mindig boldogsághormont szabadít fel a szervezetben.
Ha rendszeresen sportolsz, emellett viszont elég stresszes életet élsz, és már úgy érzed, a mozgástól sem mindig lesz jobb kedved, akkor érdemes egy kicsit befelé figyelned. Erre a meditáció az egyik legalkalmasabb technika. 

Szeretettel:
Barti Ildikó
Természetgyógyász
Tel+3630/ 9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."