Ugrás a fő tartalomra


Bárka 🙏

Számtalan helyzettel találkoztam életem során voltak szívfacsaró tapasztalatok, fájdalmak, történetek...
Mint oly sok szülő vallja gyermekem a legszebb ajándék az életemben! Számomra is Ő a legőszintébb barát, a leghűségesebb útitárs, a legkritikusabb figyelőm, a mesterem akitől mindig tanulok 
🤗Ma egy történetet mesélt el...ami elgondolkodtató...
Különleges figyelmet igénylő emberekkel dolgozott ma( diák munkán) akik tolószékbe ülve mozgásukban korlátozottak. Szavait idézve" olyan boldogság volt a szemükbe...pedig csak a szemükkel figyelték a játékokat, és mégis..." Könny csordult a szemeiben...és a sajátomba is...sokszor elfeledünk hálát adni puszta létezésünkért. Bizony vannak akik sem mozogni, sem beszélni nem tudnak, és a feltétel nélküli szeretett ott van a tekintetükbe...
A rohanó teendők közt álljunk meg egy pillanatra, mert az élet annyi csodát tartogat számunkra, hogy egy élet is kevés hozzá felfedezni!

Elgondolkodtató, hogy ki mit tart az életben boldog pillanatnak. Ha a test korlátozott is, a lélek erélye túl mutat mindenen.Tiszta lelkük boldogsága útmutató a ma emberének.
Szeretettel 🌻
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."