Ugrás a fő tartalomra
ITT AZ IDEJE VÁLTOZTATNI 🧚‍♀️
Az elmúlt időszak sok régi mintát hozott életünkbe. A foglalkozások alatt vendégeim, arról számoltak be, hogy kiéleződtek az ellentétek, a konfliktusok, a tűrhetetlen élethelyzetek.
🤗A boldogság nyomában című előadást hallgatva - Szondy Máté azt mondja, hogy érzelmi beállítottságunk 50% a genetikán múlik, 10% a környezet, társadalom hatása, és 40% a Te tetteid. Persze lehet ezen elmélkedni, de ma már azt is tudjuk, hogy az 50% genetikai" hozott"csomagba nemcsak a pozitív érzések, gondolatok vannak jelen, hanem a lehúzó régi " fel nem dolgozott...meg nem értett " érzések is"
☝️Ennek következtében indokolatlan állapotban is lehetsz " rossz passzba"
Saját érzéseink szerkezete által az őseink érzéseit ismerhetjük meg...azokat a helyzeteket, ahol ők megélhették önmagunkat...
Ahhoz, hogy azonosulás nélkül rálássunk, szemlélőkké kell válnunk...nem azonosulni, megfigyelni a folyamatokat, az élet történéseket.
Természetesen a hagyományoknak fontos szerepe van életünkben. Az elődeink által megszerzett tudásra építkezve – vagy Newton szavaival: az óriások vállán állva – leszünk képesek mi magunk is valami nagyszerűt alkotni – akár mások, akár önmagunk számára. De vakon követni a szokásokat – akár szóbeszéd, akár szabályok formájában – legalább akkora ostobaság, mint mindent a nulláról kezdve próbálni értéket teremteni a világban."
Hogyan hatnak életedre a régi minták?
🤗Érzéseiden keresztül, itt az ideje átlátni hol van lehetőség megértésre. Az Eft által jómagam is, és azóta több száz terápiát követve bátran mondhatom pácienseim is tapasztalják van lehetőség VÁLTOZTATNI, de ezt magadnak kell eldönteni.
Barti Ildikó
Eft terapeuta
Tel+3630/9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."