Ugrás a fő tartalomra

🤔Lehet-e mérés nélkül típust meghatározni?

Mostanában egyre többször teszik fel ezt a kérdést nekünk ügyfeleink és más érdeklődők.Ennek valószínűleg az az oka, hogy vannak, akik gépes mérés nélkül, sőt tovább megyek,személyes találkozás nélkül, online vállalkoznak típus-meghatározásra.
☝️Egyértelműen kijelenthetem ,hogy ez így totális felelőtlenség,hiszen emberi szervezetekről van szó és egy fals típus meghatározásnak komoly egészségügyi és hízási következményei lehetnek.Ez így ebben a formában tulajdonképpen olyan mint egy ember kísérlet, ami vagy sikeres lesz, de sokkal valószínűbb,hogy nem. Az már csak hab a tortán,hogy annyi pénzt kérnek egy ilyen online jóslásért,mint egy szakszerű, géppel történő típus meghatározásért!
Egy kérdést én is feltennék. Miért is kéne online találgatni? Hiszen létezik egy kimondottan erre a célra létrehozott gép, amit szaktudással használva biztos eredményt ad és pontosan megmutatja,hogy kinek mi az anyagcseretípusa.
Tehát ne dőljetek be jól felépített marketing szövegeknek,mert a szervezetetek ennél sokkal többet érdemel!
Iván Gabi, genetikai táplálkozás szakértő.
Mérések az Egészség Stúdióban 2017.08.30 án.
Bejelentkezni :
Tel +3630/9500336
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."