Ugrás a fő tartalomra

☝️Te mit gondolsz, mitől hízunk? A szénhidráttól vagy a zsírtól?
Van aki a szénhidrátokat, van aki a zsírokat okolja a hízásért, és természetesen sokan mondják azt is, hogy a sok húsfogyasztás okozza a problémákat. Ember legyen a talpán aki el tud igazodni a sok egymásnak ellentmondó információ között.
A problémát azonban mindig az okozza,ha valaki nem azt eszi amire a szervezetének genetikailag igénye van.
🤔Hogy mire van igényed?
Ez teljesen független attól, hogy mit szeretsz, vagy miről hiszed azt hogy egészséges. Kizárólag attól függ,hogy milyen genetikai igényt örököltél az őseidtől.
Ezt ma már egyszerűen fel tudjuk térképezni ANYAGCSERETÍPUS-MÉRÉSSEL - Így tudhatod meg,hogy Téged mi hizlal. Nem az a kérdés,hogy mi az egészséges, hanem az, hogy Neked mi az!
🙂Ha felkeltettük az érdeklődésedet és kipróbálnád a módszert, Iván Gabi, a genetikai táplálkozás szakértője készséggel áll rendelkezésedre - Hívd őt a +36 20 428 58 03-as telefonszámon!
www.genetikaitaplalkozas.hu oldalon részletesen olvashatsz a szolgáltatásainkról és az árainkról is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."