Ugrás a fő tartalomra



Változnak a női, és férfi szerepek , de ahelyett , hogy ellenállnánk ezeknek a teljesen természetes változásoknak érdemes mélyebb összefüggéseibe megérteni a változás lényegét. Az elmúlt évszázadokban kevés kivételtől eltekintve nem tudott a lélek nőként életének minden területén kiteljesedni. Sokszor olyan szerepekbe voltak kényszerülve ahol saját vágyaikat nem élhették meg, mert a család, az elvárások, a társadalom igényeit kellett beteljesíteni. Ezek a régi" sérelmek" ma is ott vannak a női minőségben... mindezeknek a meghaladása most egy olyan vágyként testesülhet meg, amely feloldására és beteljesítésére jelen életben kiváló lehetőség nyílik.
Ha nőként megtanuljuk elfogadni azt a minőségek melyet most képviselünk, nem a nőiességünk ellen lázadni, hanem megtalálni azokat az értékeket, csodákat, és lehetőségeket melyek megtapasztalását lehet, hogy "küldetésünk" céljaként hoztuk életünk egyik pillanatról a másikra hatalmas fordulatot vehet.
Adj időt magadnak kérlek, és csendesedj el....meghallhatod a lelked tiszta szavát, mert már most az égiek ezernyi jelet küldenek számodra...megismerheted feladatodat mi is célja életednek...miért vagy itt? Olyan lehetőségek, csodák válaszok vannak előtted amelyek által világosan láthatod saját kincseidet...felismerve általa eddig magadon kívül kerested a boldogságot!
Hidd el, addig amíg a boldogságod valamitől, vagy valakitől függ kötöttségben élsz, az elvárásoktól, a félelmektől.
A bennünk zajló folyamatok kihatnak a külvilágba, főként a kapcsolatainkra, ez gondot okozhat a párkapcsolatokban, családi kapcsolatainkban. És talán ennek okán oly sok nő még mindig keresi az igazit...

Szeretettel
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."