Ugrás a fő tartalomra
A hét folyamán az érzelmi" munkák" témája önmagunk elfogadása...önmagunk megélése volt.
Számtalan esetet tanulmányoztam, és tudod te is minden eset más, de az esetek többsége tőből fakad, ami nem más mint önmagunk megélése. Sokak számára ez a megélés nehéz élethelyetek árán adatik meg...mikor a legnehezebb próbatételek zajlanak, mikor egyedül vagy...magadra...magadba. Olyankor elfeledted a csodák magja benned szunnyad.
☝️A csodák nem valami másvilági elérhetetlen és megfoghatatlan dolgok.A csodákat itt éljük meg, egymás közt.
Elgondolkozol te is azon, hogy mit is vonzol az életedbe? Azt, amire vágysz, netán amitől félsz?
Könnyű megérteni? átélni? Hát, nem. Mert ezen az úton elkerülhetetlen, hogy ne nézzünk szembe Önmagunkkal, ne ássunk Önmagunkba és ne forduljunk a megtagadott részeink felé.De megéri? Igen! Mert ha elindulsz Önmagad felé, az egész Univerzum feltárul előtted és eljutsz azokhoz a válaszokhoz, amiket mindig is kerestél.
Bármilyen nehéz is most az életed, ne feledd a csodák mi magunk vagyunk.A csodák általunk mutatkoznak meg! Ne tagad meg azokat a részeidet, melyekre nem vagy büszke...ismerd meg, mert általa lesz teljes az Aki valóban VAGY 
Szeretettel:
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."