Ugrás a fő tartalomra
...." Az Északi féltekén innentől a sötétedés folyamatának vagyunk tanui egészen Karácsonyig. A külső fény csökkenésével, az a dolgunk, hogy meggyújtsuk a "belső mécseseinket" és a Bölcsesség világossága áradjon szét szívünkben. Megdolgozni Önmagunkat, mélázni az elmúlás felett sétálni az őszi temetőben s a hit világosságánál felismerni a Lényeget és elválasztani a lényegtelentől. Nem kis feladat, de gondolj arra, hogy minden segítséget megkapsz most hozzá.
A Te dolgod az elmélyedés és a belső Fény megtalálása, hogy aztán a Karácsonyi Gyertyácskák fényében tükröződni lásd, a Szívedben lévő SZERETET VILÁGOSSÁGÁT. Ennyi és nem kevesebb. Ez az Ősz üzenete és a Mérleg festője csodálatos színekkel búcsúztat Téged ettől a Nyártól, és ismét elmúlik egy év, ami a KINT-et illeti, de a Te dolgod legyen most a Bent-é és a feldolgozásé.
Add át a kezed ŐSZ APÓNAK és hagyd hogy vezessen nesztelen harmatos őszi hajnalokon, ahol a suttogó avarban ág reccsen és a ködös kietlenben elsuhanó madárszárnyakról, gyermekkorod karácsonyvárásának suhogó angyalszárnyai idéződnek fel. Varázslat? Igen az! De csodálatos!"
Kalló Jenő 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."