Ugrás a fő tartalomra
   Megismerni saját magunkat minden körülmények közt, a legnehezebb feladat. A lényegLátás ösvényére lépve szívünk mélyén érezzük nem könnyű feladat...az önmegismerés egy olyan lelki folyamat, mely gondolatainkra, érzéseinkre irányul, hogy általa megismerjük személyiségünk tulajdonságait, képességeit, és mindezek közös működését.
   Manapság gyakran hallani a segélykiáltó panaszokat" tartós stresszben élünk, folyamatos feszültség van a munkahelyeken vagy a párkapcsolatokban, ennek hatására a szervezetünk nagyon sok energiát használ el az egyensúly fenntartásáért, az életben maradásért, és kénytelen csökkenteni, kikapcsolni néhány nem életfontosságú szervet, ezek funkcióit. Maga a betegség is már egy csökkentett energiájú állapot, hiszen valamink nem működik tökéletesen, teljes gőzzel, mint ahogy valójában működhetne, amire képes lenne, és valaha képes is volt, amikor még az egyensúlyunk fennállt. A gyógyulást, az energiaemelést, az áldozatszerepből való kilépéshez az alapokat kell rendbe tenni.
Az már szinte köztudott, hogy minden egyes érzelemnek megvan a saját lenyomata szervezetünkben.
Különböző technikák léteznek a stressz csökkentésére, többek között az Eft technika az érzelmeink oldására szolgáló gyors, és hatékony módszer, ajánlom figyelmedbe.
Szeretettel:
Barti Ildikó
Eft terapeuta
Tel+3630/9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."