Ugrás a fő tartalomra

Miért érdemes megbocsájtani?Életünk során rengeteg sérelem, fájdalom ér bennünket. Ennek következtében tudattalanul nagyon sok düh, harag, és gyűlöletet hordozhatunk magunkban. A gyűlölet a testi-lelki megbetegedések leggyakoribb okozója. Louise L. Hay szerint az első lehetőséget a megbocsátás gyakorlására a szüleinktől kapjuk. A szülők és gyermekek között kapcsolat tanítás és tanulás is egyben.

" Amit nem bocsátasz meg a szüleidnek, azt magaddal teszed.
Amit nem bocsátasz meg a szüleidnek, azzal meggyanúsítasz másokat, hogy ők ezt teszik veled.
Amit nem bocsátasz meg a szüleidnek azt teszed másokkal.
Amit nem bocsátasz meg a szüleidnek, a gyerekeid azzal fognak vádolni , hogy azt tetted velük."
Te mit nem tudtál megbocsátani? Tudod, hogy milyen sérelmeket cipelsz magaddal? Ezek a sérelmek negatív energiái tudattalanul is visszaköszönnek a családi életedben, párkapcsolatodban.


Az Eft érzelmi akupresszúra, egy rendkívül hatásos energiagyógyászati módszer ezeknek a blokoknak a feltárására és feloldására, amely akár azonnali változásokat hoz az életedben. Érdemes megtapasztalni, szánj időt, engedd meg magadnak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."