Ugrás a fő tartalomra

Miért olyan nehéz változtatni 

Elhatározod, hogy megváltoztatsz valamit az életedbe. Utána meg is teszed az ehhez szükséges lépéseket. Végül egy idő után mégis ugyanott találod magad, ahonnan elindultál... Esetleg még rosszabb állapotban

Mi lehet a titok?

Van egy alapelv, amit nagyon sokan nem tudnak: ha valamilyen élet-területre megpróbálsz rendet bevinni, akkor onnan előbb távoznia kell a zűrzavarnak mielőtt ténylegesen rend lehetne.

Ha valahol megpróbálsz rendet teremteni, akkor ahogyan teremted, teremted, teremted a rendet, a zűrzavar egyre nagyobb, nagyobb és nagyobb lesz. A legtöbben itt megijednek, hogy biztos valamit nem jól csinálnak és megállnak. Vannak hasonló szituációk, és tapasztalok Eft terápiás kezelések után is... De ne feledd, ha képes vagy folytatni, egy idő után már nem fog tovább növekedni a zűrzavar az életedben. Majd - tovább folytatva a rend teremtését - a zűrzavar csökkenni fog.
Végül rend lesz az életedbe. Igazi RendSzer
Az Eft terápia egy csodálatos technika, a sok közül egy megoldás, hogy végre teljes mértékben stabil legyél, és kontrolláld az életed! Hogy nem az érzelmek irányítsanak, hanem te irányítsd őket!
Lehet " eddig" közbe szólt a távolság erre találtam ki a skypes kezeléseket, van rá lehetőség akár a világ másik részéről is kapcsolatba kerülni. A döntés a TIED !
Dönts úgy, hogy a kezedbe veszed az irányítást, és indulj el MOST!
Skype elérhetőségem: ildiko 7736
Ne feledd időpont egyeztetés szükséges
Barti Ildikó
Eft terapeuta


Egészség Stúdió Győr fényképe.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."