Ugrás a fő tartalomra
7 jel, hogy bünteted a tested 
Állandóan fáradt vagy? Emésztési zavarok gyötörnek? Gyomor- és bélproblémáid vannak? Savasodsz, gyenge az immunrendszered? Bőrproblémák kínoznak, alvászavar gyötör.
Egyszerű ok bújhat meg a háttérben: nem eszel megfelelően!
Ha a táplálkozási típusod ellen eszel, akkor olyan élelmiszerek fogyasztasz nagyobb arányban, amik nem felelnek meg a genetikai igényednek.Ebben az esetben az ételekben lévő energiát csak nagyon rossz hatékonysággal tudod eljuttatni a sejtjeidbe.
Hogy mi lesz ennek a következménye?
Mivel a sejtjeid nem kapják meg a megfelelő mennyiségű energiát, rosszul fognak működni és mivel a szervezeted ezekből a sejtekből áll, az egész szervezeted szenvedni fog. Ennek a tünetei nagyon jellegzetesek: állandó fáradság,emésztési zavarok,gyomor és bél problémák,savasodás,gyengül az immunrendszer ezért állandósulnak az egészségügyi problémák,bőr panaszok,alvászavarok.
És mit gondolsz? Hová kerül az ételekből az energia,ha nem a sejtekbe?
Sajnos a zsírpárnákba azaz a hízás elkerülhetetlen,még akkor is ha keveset eszel.
A megoldás azonban egyszerű: anyagcseretípus-mérés! A mérés után máris tudni fogod hogyan kellene táplálkoznod. Az eredmény: fogyás, egészség, vitalitás fogyókúra nélkül!
Felkeltettük az érdeklődésedet?
Iván Gabi, a genetikai táplálkozás szakértője készséggel áll rendelkezésedre - Hívd őt a +36 20 428 58 03-as telefonszámon!
Weboldalunkon, a www.genetikaitaplalkozas.hu oldalon részletesen olvashatsz a szolgáltatásainkról és az árainkról is.
Méréseket Sopronban, Mosonmagyaróváron, Győrben, Szombathelye, Budapesten és Komáromban is végzünk!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."