Ugrás a fő tartalomra

A saját egészség fám 
Számomra létfontosságú az egészség megélése, és megörzése minden szinten.
Első sorban arra törekszem, hogy saját érzelmi összetételem megismerve, a családi, és társadalmi hitrendszeremből kidolgozzam a korlátaimat Eft segítségével ,majd levonjam a következtetést" tanulságot"
Második fontos tényező a táplálkozás, Iván Gabi táplálkozás szakértő segítségével kimértük a terhelő étkeket, és változtattam szokásaimon.
Harmadik fontos lépés a rendszeres mozgás, mely mindig is része volt az életemnek. Jelen időkben egy fantasztikus SZAKEMBER segítségével dolgozom ő Süle Szilvia személyi edző, és rehabilitációs tréner. Ösztönzésével dolgozom meg azokat az izomcsoportokat melyek létezéséről sem tudtam 
E csodás "felfedezésen" elengedhetetlen a család támogatását De, ha valami oknál fogva mégsem kapod meg, akkor is tarts ki! Megérdemled.Nem könnyű az út, fontos tudnod megérdemled a változást annak ellenére, hogy vannak nehéz napjaid, élethelyzeteid, félelmeid. Ha szeretnéd igénybe venni a megértő támogatást várlak szeretettel 
Barti Ildikó
Természetgyógyász
+3630/9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."