Ugrás a fő tartalomra
Egyetértek azzal a gondolattal, hogy az aki igazán igényes a lelkére, megfelelően kell hogy bánjon a testével, mozgassa, táplálja kényeztesse azt. A test és a lélek nem válaszható külön, mindkettő rendszeres karbantartást igényel. Nagyon fontos, hogy a testünkkel is törődjünk.A közhiedelemmel ellentétben a fűnyírás, porszívózás, ablakpucolás stb. nem sport. Bár nyilván több kalóriát égetünk, mint egy jó könyv olvasása közben a fotelban, ez nem a testünk, hanem a házunk karbantartásáról szól.
A testünk átmozgatásáról, edzéséről nem tudok sokat írni, merthogy nem értek hozzá.Csak azt tudom, nem az a lényeg, hogy mit sportolsz, hanem, hogy csinálj valamit! És felejtsd el a holnapot, kezdd el már ma! Minden egyes izzadságcsepp segíti a tested-lelked megerősödését, megújulását.
Saját életem területén a mozgás fontos helyet tölt be, imádok túrázni, gőrkórizni.
Hívatásom területén:
Terápiák során a lelki munkák megértése által régi érzések, feszültség, düh, harag, elfojtások szabadulnak fel a rendszeres mozgás segítségével levezethető ez a feszültség. Fontos, mert nem a családtagok "isszák meg a levét" a belső feszültségnek!
Nem mellékes az sem, hogy az étkezés összehangolása egyénre szabott igények figyelembevételével vitalitást, és erőt táplál szervezetünkben!
Őszi időszakban az illőolajak használata csodálatos élményekkel ajándékozhat meg bennünket.
" Az aromaterápia az egyik leglágyabb és leghatékonyabb prevenciós és gyógyító módszer, amelyet korosztálytól függetlenül csecsemőknél, időseknél, de felnőtt személyeknél is alkalmazhatunk. "
Az illóolajok megválasztásánál ne csak az orrunk után menjünk, hanem mindig nézzünk utána a pontos egészségügyi hatásnak is, ez ugyanis egy finoman, de mélyen ható gyógyszer életünkben.
Bergamott: Frissítő, erősítő, élénkítő, felpezsdíti a személyiséget. Gyakran fekete teák hozzáadott illatosítója.
Kakukkfű: Légzőszervi megbetegedések, nátha estén, vitalizáló, erősítő, melegítő.
Folytatása olvasható itt: http://108.hu/7-illoolaj-az-osz-kezdetere
Egészség Stúdió Győr fényképe.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."