Ugrás a fő tartalomra

Gyógyul a Lélek 🍂


Mondják, hogy a rezgésszint megemelkedett…egy biztos, megváltoztak és folyamatosan változnak az emberek, a helyzetek a “dolgok.” Családállításon vettem észre, hogy megváltozott egyértelműen a tér, könnyebb lett. Rövidebb idő alatt történnek meg az oldások és olyan egyszerűen, hogy szinte hihetetlen. Látom, hogy mentálisan nem tudja az illető követni, szeretné megérteni, de nem megy. Sokszor látszik, hogy a “szereplők” sem tudják már a lépést tartani. Mire megértené, felfogná, lezajlik.
Ugyanezt érzem, látom a mindennapokban is. Jön egy helyzet, mire mentálisan felfogom, megértem és döntenék, már vége. Már döntöttem, cselekedtem, megtapasztaltam, csak közben fejben lemaradtam:) Sokszor elmondták, hogy az Új világban, a rezgésszint emelkedés után ez lesz, mégis hihetetlen.
Az energiaszint megemelkedése egyértelműen azt jelenti, hogy túl lépett a mentális szinten és elérte a Lélek szintjét. Így akár akarjuk akár nem, elindulnak, kioldódnak bennünk a Lélek szintjén lévő blokkok, elakadások. Elkezdődött a Lélek gyógyulása bennünk az energiaszint hatására. Leveti, kidobja magából mindazt, ami a fejlődésünket nem szolgálja. Többen jelezték, hogy éjszaka felébrednek és óriási bűntudatuk támad, lelkiismeret furdalásuk van…nem értik. Ki akarják mondani azt, amit az eszükkel nem mondanának ki: eltitkolt, szégyellt, megtagadott dolgokat. Az ész, a logika nem érti, mégis megtörténik. olyan, mintha nem lenne hatalmunk felette. És nincs is! Mert ez a szint az elme felett áll, gondolatokkal, érzésekkel uralni, kontrollálni lehetetlen.
A bennünk lévő belső változások sokszor észrevétlenül megtörténnek, mert elveszítettük a kontrollt önmagunk belső világa felett. Csak abban sz esetben tudjuk követni azt, ami történik, ha TUDATOSAK vagyunk a változásokra. Ha minden pillanatban jelen vagyunk és figyeljük ami történik. bennünk és körülöttünk. A hatásokat. A külső hatást a belsőnkre és fordítva.Soha nem volt ilyen jelentősége még a JELEN erejének.
A változások bennünk megtörténnek. Akár akarjuk, akár nem!Gyógyul bennünk a Lélek, hogy fejlődhessen és továbbléphessen, hiszen ez Földi létünk értelme. Ha tudatosak tudunk lenni a változásokra amik bennünk zajlanak, akkor maradandó és személyiségszintű változások is történnek, míg ha tudatosságunk nélkül történik meg a változás, akkor maradandó következménye nem lehet.Tudatosság nélkül nem tudjuk integrálni a változást! Ezért fontos az éberség és a tudatosság!
Fontos, hogy elengedjük a régi sémákat és paradigmákat. Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni nézőpontváltás szükséges! Vannak új módszerek, amelyek egyértelműen ezt a folyamatot támogatják, és a Lélek szintjéről indulva nyújtanak segítséget számunkra ebben a folyamatosan táguló világban, emelkedő energia hullámban. Már nem csak megérteni kell a dolgokat, belül, mélyen magunkban kell megtörténjenek a dolgok. Azoknak a változásoknak, amiket az energiák kikövetelnek tőlünk, tudatosan kell megtörténni, lezajlani. Csak így léphetünk egy szinttel feljebb egyéni tudatosságunk lépcsőjén.
Így lehetünk méltó résztvevői a Földön zajló tudatossági szint emelkedésnek!
Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."