Ugrás a fő tartalomra

Hol és mikor veszett el a szeretet? 

A mai világban mindenkinek megvan a lehetősége a közösségi hálóban, hogy bárki bármilyen imázst kialakíthat magáról.
De előbb utóbb mindenki felteszi a kérdést magának: Én tényleg ilyen vagyok? És ha nem, akkor. Valóban csak azt az embert fogadják el aki mindig csak mosolyog? Valóban az érték kézzel fogható? Igazi mindazt amit csak a szemével lát az ember? Sokan feltesszük a kérdést. És lehet te is azt érzed, picit kilógsz a sorból, na és?
🍂Terápiás beszélgetéseink során majdnem minden alkalommal szó esik, arról, hogy "mindenki boldog mosolyog csak én nem" megnyugtatlak, így van másnál is. Mert vannak nehéz terhek, és fájó könnyek, és pont ez ami közös bennünk. Az életfeladataink által találkozunk. Jelen idők sok régi családi nyomást, emléket hoznak fel. Amikor már több a nézeteltérés, a hatalmi harc, mint a szeretet, elfogadás, ott már egymáson súlyos sebeket ejtünk.
Néha fájdalmas, nehéz a szembenézés saját magunk, családunk történetével, ugyanakkor fontos, mert felismeréseket ad múltunkkal és elődeinkkel kapcsolatban.Jelentősége meghatározó, mert alapját képezi létünknek, viselkedésünknek, kapcsolataink alakulásának. Hiszen kapcsolatainkban van a fejlődés.
Minden őszinte mosoly mögött sokszor egy élet munkája rejlik. Nem könnyű, és önismeret nélkül ritkán tartós. Hogy mi a küldetésed? Mindezt magadban kicsiszolni
Szeretettel 🍂
Barti Ildikó
Eft. tanácsadó
Tel.:+3630/9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."