Ugrás a fő tartalomra
Otthon szinte mindenkinek van méz a polcon. Főzéshez, sütéshez használjuk, vajas kenyérre kenjük vagy épp télidőn a gyógyteába csorgatjuk. Sokan azonban nem szeretik, ha a méz kikristályosodik. A kristályos mézet tegyük 40°C-os vízfürdőbe, így kiolvaszthatjuk. Ennél magasabb hőmérséklet már kárt tehet az összetevőkben. A mikrohullámú sütőt sem javasoljuk!
Ha hasznosnak tartod ezt a tippet, oszd meg, hogy az ismerőseid is láthassák!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."