Ugrás a fő tartalomra
TÁPLÁLKOZÁS EGYÉNI IGÉNYEID SZERINT
🤔Rettenetes migrén gyötört, ami semmitő nem múlik el? Már mindent kipróbáltál, de hiába? Lehet, hogy valami nagyon fontosról megfeledkeztél: könnyen lehet, hogy a megoldás a gyomrodban rejlik.
A helyes táplálkozás mindennek a kulcsa. Helyes, egészséges táplálkozás tekintetében pedig nincs más út, csak a genetikai igény szerinti személyre szabott táplálkozás.
Ha az anyagcseretípusodnak megfelelően étkezel, betartod az ajánlásokat, szervezeted optimálisan fog működni, immunrendszered megerősödik és a természetes egyensúly elérésével helyreállíthatod tested öngyógyító mechanizmusait.
Magasabb energiaszint, jobb közérzet, optimális testsúly és testösszetétel lesz az eredmény.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, Iván Gabi, a genetikai táplálkozás szakértője készséggel áll rendelkezésedre - Hívd őt a +36 20 428 58 03-as telefonszámon!
✍️Weboldalon, a www.genetikaitaplalkozas.hu részletesen olvashatsz a szolgáltatásainkról és az árakról is.
.................
A jó emésztés a jó közérzet titka 
Gyógynövények melyek segíthetnek:
Sok gyógynövénynek van az emésztést elősegítő tulajdonsága. Az ezekből készült gyógyteákat mindig étkezés után 15 perccel kell meginni, hogy legjobban kifejthessék hatásukat. Fantasztikus hatásúak a mentafélék, a katáng, a cickafarkfű, a kamilla, a gyermekláncfű és az aranyvessző. Napjában többször is, fogyasztható akár minden étkezés után langyosan, ízesítés nélkül!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."