Ugrás a fő tartalomra
Változol? Változtatnál?
Nincs semmi gond, ha a hangulatod időnként változik, nem vagy állandóan a fellegekben. De ha tartósan lehangolt, fáradt, motiválatlan vagy, gondolkozz el, melyik életterületeden van szükség kisebb-nagyobb változtatásra.
Magánélet?
Hivatás?
Munka, anyagiak?
Egészség?
Kapcsolatok?
Sokat segít, ha őszinte vagy magadhoz.
Mérlegeld a lehetőségeidet!
Szánj időt a változásra!
Biztos lesznek jó ötleteid, mit tehetnél azért, hogy jobban érezd magad.
Egy jó ötlet lehet a következő, a napokban olvastam, megosztom veled 
“Mennyire jó lenne egyszerűen és természetesen harmóniára találni, gyógyulni a minduntalan visszatérő, jellemünkből adódó nyavalyáinkból!”- jajdulunk fel, amikor a gyógyszer sem segít vagy nincs kéznél. Réges-régen a füvesemberek, akik olajokat, főzeteket használtak asztrológusok is voltak, és képesek voltak személyre szabott gyógyírt alkotni a horoszkóp és a növények asztrológiai besorolásának segítségével. Épp úgy, ahogy drágaköveket, színeket, fűszereket is adtak gyógyírként a zodiákus figyelembevételével. Mind a horoszkóp maga, mind a herbalista gyógyászat nagyon komplex rendszer, ebben a cikkben egy kis bepillantást kapunk a működésébe. Végigmegyünk a csillagjegyeken, megnézzük kinek mi az alapvető „elemi illóolaja” és melyek azok a meghatározó tünetek, amiken segíteni képes.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."