Ugrás a fő tartalomra

Attól, hogy minden nap elmégy mások csodás kertje előtt, még nem lesz a te kerted is pompázatos. Ahhoz, hogy az legyen, neked is tenned kell érte! Hogyha úgy érzed, hogy nem elég színes, szívet melengető a saját ágyásod, akkor szerezz bele új magokat, és tanuld meg azokat gondozni.
De ne várd azt, hogy a kerted édenné váljon gondozás, új magok és új tudás nélkül! Mert attól, hogy más kertjét csodálod, még nem lesz a te kerted is oázis.
Merj letérni a megszokott útról és ne csak irigykedj, hanem merd megkérdezni azt akinek a kertje megdobogtatta a szíved, hogy ő hogyan csinálja
Ha megteszed, akkor nem csak a te kerted, de az ő kertje is gazdagodni fog ez által. Kopogj be nyugodtan, biztos hogy segítségre találsz.Csak tudd lehetőséged van változtatni színesebbé, különlegesebbé tenni saját kerted virágait.
Szeretettel:
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."