Ugrás a fő tartalomra


Egészségmegőrzés és gyógyulás zenével 🧚‍♀️



   Ma este csodába volt részünk Kövi Szabolcs, a hazai spirituális világzenei élet sokoldalú és elismert jelensége a fuvola mellett számos egzotikus fúvós hangszeren mutatta be varázslatos zenei tehetségét.
A zene csodálatos hatást gyakorol a lélekre és a szellemre, kimozdít a lehangoltságból, elűzi a stresszt és orvosolja a koncentrációs vagy alvászavarokat.
A meditációs zene ellazít, a tenger hullámai és a vízcsobogás megszabadít a napi terhektől, a csivitelő madarak nyugalmat árasztanak, a békabrekegés jókedvre derít."Az, hogy a növények és az állatok testükkel kedvezően reagálnak a finom hangrezgésekre, az emberek számára is tanulságos lehet. Mi főként a tudatunkkal fogjuk fel a zenét, de mint sok más dologban, pl. a táplálkozásban is, elnyomjuk testünk üzeneteit, pedig ránk is csak úgy hat a külvilág, mint a föld többi lényére, hiába építünk mesterséges környezetet."

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."