Ugrás a fő tartalomra

Kedves olvasó 
Fantasztikus esténk volt, Szabó Gyuri bácsi karizmatikus személye mellett merítkezhettünk tiszteletreméltó Tudásából. Beszélt a gyógynövények hatékonyságáról, a legújabb kutatások eredményeiről, és csodálatos gyógyulások tapasztalatait osztotta meg.
Többek között a pajzsmirigy problémákról melyek a közönséges galaj használatával, külső belső alkalmazás során rendeződik a pajzsmirigy működése.
A daganatos elváltozások megelőzéséről is szó volt, Gyuri bácsi javaslata a fehér fagyöngy tinktúra használata segíti a szervezet ellenálló képességét, ezen kívül jó a magas vérnyomásra, az érelmeszesedésre, ingadozó vérnyomásra is.
A különféle polipok( vastagbél, méh, orr stb.) kialakulásának megszüntetéséről is beszélt, a diólevél tea alkalmazását javasolta, napi 1 bögrediólevél forrázatot javasolt.
A magas vérnyomás ma már népbetegségnek számít, a rohanó életvitel, a stressz, a helytelen táplálkozás, a mozgás szegény életmód számlájára írható, de lehetőségünk van ezen változtatni, jótékonyan hat a szeder tea, a málna tea, és a fekete ribizli tea melyet csak langyos vízzel javasolja leönteni, hogy a C vitamin tartalma sértetlen maradjon, mert a vas felszívódásához elengedhetetlen.
A hangulatingadozás, a depresszió, segítője a citromfű teáról is szó volt, Gyuri bácsi napi 2 bögre teát javasol. Az orbáncfű tea, és a fehér akác tea segít a gyomorsav kellemetlen tüneteinek a megszüntetésében. Felhívta mindenki figyelmét, hogy az orbáncfű teát TILOS azoknak fogyasztani akiknek epeköve van, vér hígított, vagy antidepresszánst szed.
Ismét sokat tanultunk Gyuri bácsitól 89 éves kora ellenére ifjakat megszégyenítő módon kitartóan tele életerővel osztotta meg több évtizedes Bölcsességét velünk is. Kívánunk Neki jó erőt egészséget Istentől megáldott hosszú boldog életet.
Szeretettel:
Barti Ildikó
Fitóterapeuta

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."