Ugrás a fő tartalomra
"A békesség, a várakozás és a készülődés időszaka ez. Várunk valamire, talán egy meghitt estére, talán egy érintésre, talán az angyalokra, de mindenképpen egy bizonyosságra.
Bizonyosságra, hogy van valami, ami több, mint ez itt, valami ami túlmutat az élet hétköznapiságán, ami több, mint a megszokott realitás. Varázslatra vágyunk, a mesére, amely valóra válik és utat mutat az életünk útvesztőiből, és bizonyosságot ad!
  Bizonyosságot, amiben megnyugodhatunk, bizonyosságot arra, hogy nincs halál, hogy az alagút végén ott a fény és VÁR Minket! Magához ölel, felemel és megszólít: SZERETLEK!
Te ÉN vagyok és eljövök hozzád, amikor elérkezik az ideje.
Ez a karácsonyi várakozás üzenete, a sötétségből átlépünk a FÉNYBE és az aranyló FÉNY minket is beborít és magába olvaszt. Ez az időszak megérint Mindannyiunkat és a Tél fagyos leheletét egy kis időre a KARÁCSONY melege áthatja és már nem érezzük az egyedüllétet olyan elviselhetetlennek, mert a várakozás izgalma elfeledteti velünk magányunkat és egy kicsit ismét gyermekké válunk és elhisszük, mert el akarjuk hinni, hogy létezik valahol egy jobb világ."
Kalo Jenő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."