Ugrás a fő tartalomra

Az élet minőségedet nem tudod megváltoztatni, a gondolkodásod megváltoztatása nélkül. A változtatást tehát mindig önmagadon belül kell elkezdeni ahhoz, hogy átalakulhasson az, ami kívül van. Addig azonban nem tudsz változtatni, amíg azt sem tudod min kellene, milyen tudattalan minták, programok, szokások irányítanak.
Itt az ideje felelősséget vállalnod a saját életedért, vedd a kezedbe az irányítást és változtass, hogy változhass!
Bizony sokszor nem könnyű változtatni önmagunkon,vagy a szokásainkon és kilépni a komfortzónánkból. De elengedhetetlen, ha fejlődni szeretnél! Hol és hogyan kezdj el változtatni, hogy ezúttal teljesebb lehess? Lehet már azt is tudod, mit kellene tenned, de a félelmeid erősebbek és nem mersz lépni? Régóta megrekedtél egy kapcsolatban, helyzetben, munkahelyen, aminek szeretnél véget vetni? Minden helyzet azt tükrözi ami benned van, nem vagy hibás, de felelős vagy azért, hogy kihozd magadból a lehető legjobbat amire képes vagy.
Eft ülések alkalmával klienseim különféle állomásokon haladnak, saját hitrendszerük megismerése által. Hinni kell benne, hogy működjön? Az EFT a szervezet energia rendszerével, az akupresszúrás pontokkal dolgozik. Kopogtatjuk ezeket a pontokat, miközben a probléma lényegére koncentrálunk. Mivel az energia rendszer, a meridián pontok mindenkinél léteznek, és a kopogtatásra reagálnak, az EFT-vel mindenkire tudunk hatni. Azokra is, akik nem hisznek benne. Akkor van EFT kezelésre szükség, ha testi vagy érzelmi problémája van. Az EFT kezelés személyre szabott, négyszemközt történik. Általában 1 órát vesz igénybe és ezt az időt kizárólag a saját problémáid feltárására szenteljük. Van eset mikor több mint 1 óra beszélgetés szükséges, az a célom, hogy rátalálj és megértsd a neked szóló megoldást.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."